left-triangleup-triangleright-triangleright-arrowdown-trianglemenu-thinright-pointerdown-arrowcross-thinleft-arrow
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte 2022aarsrapport.banenoreiendom.no aksepterer du denne bruken.
Les mer

Q1

2022

Medvirkningsarbeid både her og der - Samfunnsansvar

–  At Bane NOR Eiendom er så aktive og framoverlente, og setter seg i førersetet på denne måten, var nytt for meg. Og de har ressurser til å få ting gjort, sa ordføreren Bjørn Ole Gleditsch (H) til Sandefjords Blad i vinter da vi inviterte til samarbeid om knutepunktutvikling rundt dagens og fremtidens jernbanestasjon i Sandefjord.

Q2

2022

Vi tar vare på kulturarven! - Jernbaneeiendom

I tillegg til Lademoen stasjon var Meheia, Saggrenda, Tinnoset og Bestun noen av våre vernede stasjoner som ble restaurert i løpet av året. Ved disse stasjonene stopper ikke toget lengre og byggene leies som oftest ut til næringsvirksomhet og boliger. Meheia er en ærverdig laftet bygning fra 1916.

Q3

2022

Ski is the place to be - Knutepunktutvikling / Stasjoner

11. august var det offisiell åpning av Ski stasjon og det ble en stor dag for Ski, jernbanen og byutviklingen! Mange hadde møtt opp og samferdselsministeren, fungerende jernbanedirektør, konsernsjefen i Bane NOR og ordføreren i Nordre Follo kommune var blant talerne.

Q4

2022

Norges mest moderne kollektivknutepunkt - Knutepunktutvikling

Mye har skjedd på Trondheim S: Nye kollektivfelt, holdeplasser for Metrobuss, ny sykkelvei og en promenade langs kanalen – og parkeringsplasser flyttet under bakken. Det frigjør areal til byutvikling og er første byggetrinn i det som blir Norges mest moderne kollektivknutepunkt.

Har du også lest disse?

Sammen med jernbanen bygger vi fremtidens byer

Eiendommene og utviklingsprosjektene våre er uløselig knyttet til knutepunktene og jernbanen. Det er her vi planlegger, forvalter og utvikler eiendommene. Målet vårt er å skape attraktive knutepunkt som gjør at flere benytter toget fremfor privatbilen.

Les mer

Drammensdrømmen

Les mer

En rating av rang

Les mer